The Project

Mr and Mrs Weir had recently moved into a luxury penthouse apartment in the city centre and wanted to redecorate and refurbish the space to make it their own. The kitchen was one of the first areas to be updated and Mr and Mrs Weir wanted a clean design to fit perfectly with the modern duplex apartment and went with a white gloss finish.

What Brosna Brings

From an initial enquiry Brosna performed a detailed on-site survey to measure the space to provide a detailed quotation for Mr and Mrs Weir. The compact space was an irregular shape requiring a more challenging design to make the most of the space.

Mr and Mrs Weir chose to have a large island with seating and an integrated induction on a lower level. The white gloss finish works well with the abundance of natural light coming in from the floor to ceiling windows making the space feel bright, airy and spacious.

The Result

From Mr Weir

“The service was great from Brosna and they were able to work with the limited access offered by an apartment. Everything needed to brought up in the lift and the fitters worked patiently to produce a high quality finish.”